"Beste kilo's, het is genoeg geweest... doei!"

Val Af Zonder Jojo-effect

Geen ingewikkelde recepten
wel keihard resultaat

Stel je eens voor hoe je je zou voelen als je je buik kwijt bent, meer energie hebt, lekkerder in je vel zit, fitter bent, zonder twijfel aan iedere sportactiviteit mee kan doen en nooit meer opnieuw hoeft te starten met afvallen. Zou je je dan niet geweldig voelen? Waarschijnlijk voelt dit nu als een verkooppraatje. Zeker als je al van alles geprobeerd hebt. Toch kan ook jij dit bereiken. Sterker nog. Je kan dit bereiken in slechts 8-weken. Wil je weten hoe?

Beslis vandaag! het aantal plekken met hoge korting neemt snel af!

stock-levels
214 keer gedeeld
67 keer gedeeld

“Ondanks mijn schildklierproblemen is het gelukt! Ik heb eindelijk weer energie en zit lekker in mijn vel.”

Leonore – 22 kilo afgevallen 

“Ik voel me sinds lange tijd weer de vrouw, collega, moeder en echtgenoot die ik wil zijn.”

Ginger – 25 kilo afgevallen

“Lifestyle Change werkt. Ik heb weer energie voor tien en heb plezier gekregen in sporten. Sport helpt me om mijn hoofd leeg te maken. Beter dan een biertje. Al drink ik die op zijn tijd ook gewoon nog.”

Corné – 25 kilo afgevallen

4.7 sterren op basis van 123 reviews
4.7/5

"doordat hij zelf 20 kilo zwaarder is geweest begrijpt olav als geen ander waar de crux zit..."

Ben je het jojoën spuugzat Wil je meer energie Lekkerder in je vel zitten?

Dat kan jij bereiken. Net als ik.

Mijn naam is Olav, en 20 kilo geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had een laag zelfbeeld en zorgde niet goed voor mezelf. Dat is allemaal veranderd na het zien van een aflevering van Obese, die mij inspireerde om mijn leven om te gooien.

Mijn eigen Lifestyle Change is nu meer dan 10 jaar geleden, en sindsdien heb ik honderden mensen mogen helpen ook hun strijd met de kilo’s te winnen.

Ik hoop dat je mij de kans wilt geven om ook jou te helpen. Je uit je lijden te verlossen!

Dit gaat een van de beste beslissingen zijn die je ooit hebt genomen.

Schrijf jezelf vandaag in voor Lifestyle Change en ontdek:

 • Het Geheim van Afvallen Zonder Crash Dieet of Obsessief Sporten
 • Hoe Ook Jij De Frustrerende Vicieuze Cirkel Kan Doorbreken
 • De Waarheid Over Voeding (Herbalife wilt niet dat je dit ontdekt)
 • De Techniek Waarmee Je Iedere Verleiding Kan Weerstaan (binnen 5 minuten)
 • Je Binnen Enkele Weken Op Een Leuke Manier Fit Kan Worden (ook als je in geen jaren gesport hebt of kampt met blessures)
 • Je Iedere Dag Positief Kan Aftrappen (de kracht van deze methode gaat je versteld doen staan)
 • Hoe Ook Jij Energiek Kan Zijn en Lekker In Je Vel Kan Zitten (praktische tips die je direct kan toepassen en die meteen werken)
 • De Strategie Waarmee Ik Al Meer Dan 10 Jaar Op Gewicht Blijf (deze strategie werkt voor iedereen)

En nog veel meer!

“Je kan alles bereiken wat je wilt, alleen soms heb je een beetje hulp nodig.”

Olav – 20 kilo afgevallen

ik baalde van mezelf (herkenbaar?)

Het was weer eens maandagochtend. 

Ik had net het zoveelste weekend achter de rug waarin ik mezelf teleurgesteld had. Ik baalde van mezelf. Ik was te zwaar, futloos, en zat alles behalve lekker in mijn vel. Ik wilde wel veranderen, maar van de discipline om door te pakken ontbrak ieder spoor. 

Regelmatig vroeg ik mezelf af of het mij ooit zou gaan lukken om mijn strijd met de kilo’s eindelijk te winnen. Dat ik twijfelde was niet zo vreemd. Alle mislukte pogingen waren weinig bemoedigend.

Herken je jezelf in mijn verhaal? Dan wil je vast weten wat er veranderd is! 

"It is in the moment of decision that your destiny is shaped"

de oplossing is dichterbij dan je denkt (echt waar!)

Ik had al van alles geprobeerd. Minder eten. Iedere dag 10.000 stappen zetten. Crash diëten. Obsessief sporten. Iedere poging weer was de methode anders, maar de uitkomst hetzelfde. De ene keer viel ik moeizaam een paar kilo af. De andere keer verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon. Maar uiteindelijk verloor ik focus, viel ik weer terug in mijn oude gedrag en eindigde ik waar ik begonnen was, of zelfs een paar kilo zwaarder.

Super frustrerend!

Totdat ik ontdekte dat minder eten en meer bewegen wel een onderdeel van de oplossing is maar op je voor lange termijn resultaat je mindset moet veranderen. Toen ik dat eenmaal doorhad ging ik naast minder eten en meer bewegen aan de slag met een nieuwe sport. Mentale fitness.

Binnen no time begreep ik waarom ik telkens tegen dezelfde muur was gelopen (ik had mezelf gesaboteerd vanwege mijn neuro-associaties, belemmerende overtuigingen en emoties) waarna het mij lukte om deze muur voor eens en voor altijd te doorbreken.

Inmiddels ben ik alweer meer dan 10 jaar op gewicht, eigenaar van 2 leefstijlcentrums, host van Lifestyle Change en schrijver van het boek Nooit meer dik.

In Lifestyle Change heb ik de belangrijkste gamechangers (daarmee bedoel ik, de informatie, inzichten en technieken die het snelst de grootste veranderingen teweeg brengen) samengevoegd. In combinatie met super effectieve en leuke workouts voor ieder startniveau onder begeleiding van mijn Lifestyle Change Coaches (stuk voor stuk oud Lifestyle Changers die ik persoonlijk geselecteerd en opgeleid heb) en voedingscoaching van voedingsexperts die jou leren jezelf te voeden in plaats van vullen (zonder dat je niks meer mag) is Lifestyle Change hard op weg om het #1 afvalprogramma van Nederland te worden.

Met Lifestyle Change weet ik zeker dat ook jij de strijd met de kilo’s kan winnen en grip op je gewicht kan krijgen. Niet voor even maar voor het leven!

Geloof mij vooral niet op mijn woord (wel Leonore, Corné en Sjors en Naomi, elles en Jolanda)

WAT JIJ GAAT BEREIKEN MET Lifestyle Change

 • Je Gaat Begrijpen Waarom Je Tot Nu Toe Met Je Gewicht Geworsteld Hebt
 • Je Gaat Leren Hoe Ook Jij De Frustrerende Vicieuze Cirkel Kan Doorbreken
 • Je Gaat Leren Hoe Je Jezelf Kan Voeden In Plaats Van Vullen
 • Je Gaat Leren Hoe Je Iedere Verleiding Kan Weerstaan
 • Je Gaat Gegarandeerd 6 tot 12 Kilo Afvallen Zonder Strikt Dieet Of Obsessief Sporten
 • Je Gaat Binnen Enkele Weken Op Een Leuke Manier Fit Worden (meetbaar)
 • Je Gaat Leren Hoe Je Iedere Dag Positief Kan Aftrappen
 • Je Gaat Leren Hoe Jij Je Energie Kan Managen
 • Je Gaat Leren Hoe Je Het Jojo-effect Kan Voorkomen

Ik weet het. Het kan overkomen als te mooi om waar te zijn. Toch durf ik mijn hand ervoor in het vuur te steken dat het bovenstaande precies is wat je gaat bereiken. De illusie die ik echter niet wil wekken is dat het makkelijk gaat worden. Veranderen is misschien wel een van de moeilijkste dingen die er is, zeker op lange termijn. Maar het is niet onmogelijk. Alles behalve.

Als je je mindset weet te veranderen (en daar kan ik je bij helpen) veranderd alles.

Tony, ginger, michelle, Thomas en Rosanne verloren samen 109 kilo (als jij ook dit soort resultaten wil hoef je alleen maar hetzelfde te doen als wat zij hebben gedaan)

schrijf je nu in voor lifestyle change met 33% korting

Ik kan mij voorstellen dat je je afvraagt waarom ik je zoveel korting zou geven op Lifestyle Change. Ik geef je daarop graag eerlijk antwoord.

Ik hoop dat Lifestyle Change je een fan gaan maken van mijn afvalmethode.

Als dat lukt, en dat lukt natuurlijk alleen als ik je echt heb kunnen helpen, wordt je (zonder dat ik je dat vraag) namelijk automatisch een wandelend reclamebord voor Lifestyle Change, waardoor ik, samen met mijn Lifestyle Change Coaches, nog veel meer mensen kan gaan helpen!

Dus ja, ik ben gemotiveerd om jou echt te helpen. Omdat ik je gun dat jij jouw doel gaat bereiken en omdat ik graag mijn doel wil bereiken. De Chris Powell van Nederland worden! Helemaal onzelfzuchtig ben ik dus niet.

Lifestyle Change bestaat uit:

 • Boek: Mijn Boek Nooit Meer Dik (dat de leidraad van Lifestyle Change is)
 • Live Kickstart: Om Jou Op Weg Te Helpen Met Onder Andere Onze Handige Voedingsapp
 • Live Lancering: Inspirerende Aftrap Om Jou Te Helpen In De Juiste Energie Te Komen
 • Workouts: 15 Leuke En Effectieve Live Workouts o.l.v. Olav en Gerda of een van onze lokale coaches (de online workouts starten op maandag en woensdag om 19:30 en duren 50 minuten. De lokale workouts starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren ook 50 minuten. Als je niet iedere maandag en/of woensdag kan is dat geen probleem. Je kan alle online workouts terugkijken)
 • Voedingscoaching: Iedere Week Feedback Van Gediplomeerde Voedingsexperts
 • Live Mindset les: Hoe Je Jezelf Op Nummer 1 Kan Zetten (en waarom dit niet egoïstisch is)
 • Live Mindset les: Waarom Zelfvertrouwen Belangrijk Is Als Je Wilt Afvallen (en hoe je zelfvertrouwen kan trainen)
 • Live Mindset: Waarom Je Regelmatig Tegen Beter Weten In Keuzes Maakt Waar Je Achteraf Van Baalt (en hoe je dit patroon kan doorbreken)
 • Live Mindset les: Hoe Je Iedere Dag Positief Kan Aftrappen (de kracht van deze methode gaat je versteld doen staan)
 • Live Mindset les: Hoe Ook Jij Energiek Kan Zijn en Lekker In Je Vel Kan Zitten (praktische tips die je direct kan toepassen en die meteen werken)
 • Live Minset les: De Strategie Waarmee Ik Al Meer Dan 10 Jaar Op Gewicht Blijf (deze strategie werkt voor iedereen)
 • Belangrijk: Als Je Niet Altijd Live Aanwezig Kan Zijn Is Dat Geen Probleem. Je Kan Alle Lives Terugkijken En Deze Blijven Levenslang Beschikbaar Voor je!

Van de honderden mensen die ik in de afgelopen 10 jaar heb mogen helpen heb ik enkele tientallen mensen gevraagd wat zij de informatie, inzichten en technieken die ik ze heb gegeven waard vonden.

Bijna allemaal zeiden ze dat het levensveranderd voor ze is geweest en dat ze, achteraf gezien, er ook het tienvoudige voor over zouden hebben gehad.

De waarde die ik eraan gehangen heb (en waarvan ik zeker weet dat je het er achteraf gezien voor over gehad zou hebben) is € 300,- maar dat is niet wat jij gaat betalen!

en Als je je vandaag nog inschrijft voor lifestyle change virtual krijg je mijn 3 e-books met in totaal 120 gezonde en lekkere recepten t.w.v. € 29,85 er gratis bij!

Lifestyle change op een rij

 • Direct: Mijn Boek Nooit Meer Dik (zodat je alvast kan beginnen met lezen)
 • 6 Mei Kickstart: Om Jou Op Weg Te Helpen Met Onder Andere Onze Handige Voedingsapp (als je hier niet bij kan zijn sturen we je een instructievideo)
 • 9 mei Lancering: Inspirerende Aftrap Om Jou Te Helpen In De Juiste Energie Te Komen
 • 11 mei t/m 29 juni Workouts: 15 Leuke En Effectieve Live Workouts o.l.v. Olav en Gerda of een van onze lokale coaches (de online workouts starten op maandag en woensdag om 19:30 en duren 50 minuten. De lokale workouts starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren ook 50 minuten. Als je niet iedere maandag en/of woensdag kan is dat geen probleem. Je kan alle online workouts terugkijken)
 • Voedingscoaching: Iedere Week Feedback Van Gediplomeerde Voedingsexperts
 • Mindset les: Hoe Je Jezelf Op Nummer 1 Kan Zetten (en waarom dit niet egoïstisch is)
 • Mindset les: Waarom Zelfvertrouwen Belangrijk Is Als Je Wilt Afvallen (en hoe je zelfvertrouwen kan trainen)
 • Mindset: Waarom Je Regelmatig Tegen Beter Weten In Keuzes Maakt Waar Je Achteraf Van Baalt (en hoe je dit patroon kan doorbreken)
 • Mindset les: Hoe Je Iedere Dag Positief Kan Aftrappen (de kracht van deze methode gaat je versteld doen staan)
 • Mindset les: Hoe Ook Jij Energiek Kan Zijn en Lekker In Je Vel Kan Zitten (praktische tips die je direct kan toepassen en die meteen werken)
 • Minset les: De Strategie Waarmee Ik Al Meer Dan 10 Jaar Op Gewicht Blijf (deze strategie werkt voor iedereen)
 • Tijdelijke bonus 1: 40 Eiwitrijke Recepten
 • Tijdelijke bonus 2: 40 Vegan Eiwitrijke Recepten
 • Tijdelijke bonus 3: 40 Gezonde Snack Ideeën
 • Belangrijk: Als Je Niet Altijd Live Aanwezig Kan Zijn Is Dat Geen Probleem. Je Kan Alle Lives Terugkijken En Deze Blijven Levenslang Beschikbaar Voor je!

schrijf je vandaag in voor lifestyle change en betaal geen € 329,85 maar slechts € 199,- (of 12 keer € 19,95)

Dit aanbod verloopt over:

Niet goed geld terug (gegarandeerd binnen 48 uur terug op je rekening)

Als je er in de eerste week van Lifestyle Change niet van overtuigd bent dat Lifestyle Change jou inderdaad gaat helpen jouw strijd met de kilo’s te winnen, dan kan je met één druk op de knop je geld terugvragen en stort ik het volledige bedrag binnen 48 uur terug op je rekening zonder dat ik je lastige vragen ga stellen.

waarschuwing: als je nog verder scrolt val je van deze pagina af (probeer dit niet thuis)

PS

Ik wil je niet pushen. Oeps, sorry, dat lieg ik! Ik wil je wel pushen!

Ik weet als geen ander hoe verleidelijk het kan zijn om op het kruisje te klikken en een kans als deze aan je voorbij te laten gaan. Waarom je dat zou doen? Uit angst. Je bent bang dat je weer teleurgesteld gaat raken. Laat je daar niet door leiden! Angst is een slechte raadgever.

Het ergste dat er kan gebeuren is dat je er na de lancering van Lifestyle Change niet van overtuigd bent dat Lifestyle Change jou gaat helpen jouw strijd met de kilo’s te winnen, dan kan je met één druk op de knop je geld terugvragen en stort ik het volledige bedrag binnen 48 uur terug op je rekening zonder dat ik je lastige vragen ga stellen.

Het beste dat er kan gebeuren is dat Lifestyle Change jouw leven veranderd, net zoals het mijn leven heeft veranderd en die van de honderden mensen die ik sinds mijn eigen Lifestyle Change heb mogen helpen.

Stap nu de drempel over en grijp deze kans met beide handen aan!

©2022 Olav Pranger ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN