OLAV PRANGER

waar doe jij mee met
Lifestyle change?

Selecteer jouw locatie

Virtual

Sport vanuit huis mee met Olav en Gerda tijdens live online workouts. De live online workouts starten op maandag en woensdag om 19:30 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

Ermelo

Sport aan de heide (aan het einde van de Steynlaan) mee met Tony en Corné tijdens de workouts. De workouts in Ermelo starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen zijn altijd online en starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

Harderwijk

Sport tegenover Beneluxlaan 40 mee met Thomas en Ginger tijdens de workouts. De workouts in Harderwijk starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen zijn altijd online en starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

Putten

Sport op Engweg 6A mee met Jolanda tijdens de workouts. De workouts in Putten starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen zijn altijd online en starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

Uddel

Sport op Garderenseweg 33 mee met Bernadette tijdens de workouts. De workouts in Uddel starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen zijn altijd online en starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

Heino

Sport in het Kiezebos mee met Leonore tijdens de workouts. De workouts in Heino starten op maandag en woensdag om 19:00 en duren 50 minuten. De lancering, voedingslessen en mindset lessen zijn altijd online en starten op maandag en woensdag om 20:30. Alle live online workouts, voedingslessen en mindset lessen zijn terug te kijken.

laat mij jou inspireren

Ben je er klaar voor verandering? Of op zijn minst nieuwsgierig? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief,  en ik zal je voorzien van alle tools die je nodig hebt om gezonder en gelukkiger te worden!