OLAV PRANGER

TOOLS voor verandering

Gratis TOOLS

Lifestyle Change

Win ook jouw strijd met de kilo's met Lifestyle Change!

Podcast

In iedere aflevering van mijn podcast geef ik alles wat ik heb om jou te helpen de strijd met de kilo's ook te winnen

Laat mij jou helpen
je leven te veranderen

LIFESTYLE CHANGE

Snap je niet waarom afvallen op zich wel lukt, maar je na verloop van tijd altijd weer terugvalt? Ben je het jojo-effect spuugzat en wil je de strijd met de kilo’s ook voor eens en voor altijd winnen? Snak je naar meer energie en klinkt lekkerder in je vel zitten en fit zijn je als muziek in de oren? Dan is Lifestyle Change voor jou. Klik op de knop om mijn geschiktheidstest te doen en te ontdekken of Lifestyle Change bij jou past!

WAT MIJN DEELNEMERS OVER LIFESTYLE CHANGE ZEGGEN

Ik had mezelf al aangemeld voor een operatie, maar het intakegesprek verliep niet zoals ik had verwacht waardoor ik toch weer begon te twijfelen. Uiteindelijk besloot ik mezelf nog één laatste kans te geven om mijn strijd met de kilo’s zonder ingreep te winnen. Omdat ik al zoveel geprobeerd had vond ik het moeilijk te geloven dat er iets bestond dat voor mij zou werken, maar Olav wist mijn vertrouwen te winnen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken hoe Lifestyle Change mijn leven zou veranderen. Ik voel me levendiger en energieker dan ik mij in jaren heb gevoeld!
Lia
Meer dan 38 kilo afgevallen
Ik was al begonnen met afvallen, maar merkte na een tijdje dat het weer minder goed begon te gaan. Mijn motivatie was weggeëbd. Toen ik over Lifestyle Change las raakte ik direct enthousiast, maar twijfelde toch of ik mij zou aanmelden. Ik zat al een hele tijd vast op een plateau en was bang dat ik teleurgesteld zou raken als het niet zou lukken dat plateau te doorbreken. Uiteindelijk ben ik toch de drempel overgestapt. Lifestyle Change bleek alles te bieden dat ik bij eerdere pogingen gemist had. Het heeft vooral mijn mindset veranderd. Ik voel mij nu veel zekerder over mezelf.
Rosanne
Meer dan 34 kilo afgevallen
Ik heb Lifestyle Change vanaf de eerste dag omarmt. Tijdens de workouts heb ik alles gegeven dat ik had, ik was gefocust op mijn voeding en ging open-minded aan de slag met mijn mentale fitness, zoals Olav dat zo mooi noemt. Door de resultaten die mij dit opleverde raakte ik al snel overtuigd van de kracht van Lifestyle Change, wat het makkelijker maakte om er ook volledig voor te blijven gaan. Lifestyle Change heeft mijn leven veranderd. Ik deel nu met trots mijn verhaal om anderen te inspireren om ook de stap te zetten die ik al veel eerder had moeten zetten.
Johnny
Meer dan 55 kilo afgevallen

COUNTDOWN TOT DE VOLGENDE LIVE EXPERIENCE

  • 00Dagen
  • 00Uur
  • 00Minuten
  • 00Seconden

LEES MIJN BOEK

FYSIEK BOEK

Lees je, net als ik, het liefste van papier? Dan is mijn fysieke boek de beste keuze voor jou! Voor slechts € 20,- thuisbezorgd. Blader lekker rond, markeer maar raak en beantwoord alle vragen in de schrijfvlakken.

E-Book

Heb je een boek het liefste altijd bij de hand? Dan is mijn e-book de beste keuze voor jou! Nu tijdelijk met € 13,- korting! Direct downloadbaar en geschikt voor alle apparaten. Zelfs je telefoon!

kook met mij

40 eiwitrijke recepten

Wil je afvallen of op gewicht blijven en toch lekker en afwisselend eten? Dan is mijn nieuwe e-book “40 Eiwitrijke Recepten” interessant voor jou! Klik op de knop voor meer informatie..

40 vegan eiwitrijke recepten

Wil je afvallen of op gewicht blijven en toch lekker en afwisselend eten? Dan is mijn nieuwe e-book “40 Vegan Eiwitrijke Recepten” interessant voor jou! Klik op de knop voor meer informatie.

40 gezonde snack ideeën

Wil je afvallen of op gewicht blijven en toch lekker en afwisselend eten? Dan is mijn nieuwe e-book “40 Gezonde Snack Ideeën” interessant voor jou! Klik op de knop voor meer informatie.

LAAT MIJ JOU INSPIREREN

Ben je er klaar voor verandering? Of op zijn minst nieuwsgierig? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief,  en ik zal je voorzien van alle tools die je nodig hebt om gezonder en gelukkiger te worden!